Doctoral Degree in Geography (DGEO): 2010-11


Branch of knowledge Social and Legal Sciences
Programme management board
Administration Service
  • Ramon Llull building
Contact person(s)
Useful Documents

Programa regulat pel Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials. (format pdf). BOE

9047 . Acord Normatiu del dia 13 de maig de 2009 pel qual es modifica l'Acord normatiu 8771/2008, de 26 de setembre, pel qual s’aprova la normativa pròpia de la Universitat de les Illes Balears sobre estudis de doctorat . (FOU núm 312 del 22 de maig de 2009)

Informació per cursar un doctorat a la UIB:

Per ampliar informació podeu visitar la pàgina web del  Centre d'Estudis de Postgrau

Preus públics per l'any acadèmic 2010-11

Tarifa corresponents a la tutela acadèmica dels programes oficials de doctorat
Segons l‘article 5, del Decret 82/2010, de 25 de juny, pel qual es fixen els preus públics per serveis acadèmics en els ensenyaments oficials de la Universitat de les Illes Balears per l‘any acadèmic 2010-2011:

* L‘alumnat de doctorat ha de formalitzar la matrícula cada any acadèmic durant el període d‘elaboració de la tesi doctoral en concepte de tutela acadèmica, d‘acord amb la tarifa que s‘estableix en l'annex IV ( 60,00 euros per any acadèmic ) En el supósit d‘impagament, la quantia corresponent romandrà pendent a l‘efecte previst en l‘article 18 d‘aquest Decret. 

* La tarifa establerta en l'annex IV ( 60,00 euros per any acadèmic ) i l'efecte previst en l'article 18 també s'han d'aplicar a la tutela acadèmica de l'alumnat durant el període d'elaboració del projecte de fi de màster o del projecte de fi de carrera, en el supòsit que la defensa del projecte no es pugui realitzar en el mateix any acadèmic en que s'hagi iniciat.

Doctorat distingit amb la Menció de Qualitat pel Ministeri d'Educació i Ciència  = Doctorat distingit amb la Menció de Qualitat pel Ministeri d'Educació i Ciència   Aneca - MEC

Programme description

Comments and suggestions

UIB welcomes your comments and suggestions our studies and the information given about them
If you have any comment or suggestion, you can send it through contact questionnaire about UIB studies